Cautare ..

Friday, September 7, 2012

PI-TURCA (Estonia - Romania 0 - 2)

Am inceput cu dreptul campania de calificari pentru campionatul mondial 2014. Sau cu stangul. Depinde cum privim lucrurile. Daca le privim din punct de vedere al scorului, cu siguranta este un rezultat pozitiv, nu aveam nevoie de momente de ezitare in acest inceput de calificari. Jocul asta a fost unul fad, impotriva unei echipe a Estoniei greoaie, care parea ca joaca incaltata in cizme. Partea mai nasoala este ca la fel am fost si noi o buna parte din joc, insa am reusit sa marcam doua goluri pe valoarea individuala a jucatorilor, Torje, respectiv Marica.
In minutul 55 Torje a marcat din pasa lui Marica, urmand ca in minutul 77 sa se inverseze rolurile, Marica transformadu-se in marcator din pasa lui Torje. Un 0 - 2 sec, urat, in care probabil multi au adormit in timpul meciului, insa 3 puncte de care aveam nevoie.
Despre PI-TURCA, acelasi stil bine-cunoscut, inchis, neplacut ochiului, un fel de TURCA, insa un joc eficient, care strange puncte. Ramane de vazut daca v-a strange suficiente. 

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.