Cautare ..

Monday, September 17, 2012

Barcelona si placerea de a juca fotbal

8 puncte distanta intre Barcelona si mare ei rivala, Real Madrid. Diferenta nu este una imposibila sau insurmontabila, insa ceea ce uimeste este faptul ca s-au jucat decat 4 meciuri din actualul stagiu, timp in care s-a creat aceasta diferenta destul de mare.
In timp ce Real Madrid se cauta si nu se gaseste, Barcelona joaca acelasi fotbal placut ochiului din ultimii 7-8 ani, un fotbal care te incanta si te tine in fata televizorului indiferent de scor. Nu stiu altii cum sunt, dar cu mine asa se intampla. Poate sa fie si 15-0, ca ma uit in continuare. Pentru ca la Barcelona nu e vorba de rezultat, nu e vorba de a castiga cu 1-0 un meci fad, fara ocazii de poarta. Acolo este vorba de placerea de a juca fotbal cu zambetul pe buze.. Poate ca anul trecut, Real a fost mai buna. Si nu vreau sa contest asta. Dar in urma, ramane o Barcelona devotata acestui tiki-taka si un Real Madrid care in atatia ani a reusit o sfortare pentru ca castiga un campionat. Si sincer, chiar ma bucur pentru ei, au cativa jucatori care meritau asta.
Poate ca multi isi doresc un campionat strans si palpitant. Eu unul mi-as dori un campionat in care Barca sa castige toate meciurile la diferenta de minim 3 goluri. Cu siguranta m-as uita la toate. Un pic atipic, nu?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.