Cautare ..

Tuesday, October 1, 2013

Craiova, la promovare

Prima intrebare care se cuvine a fi adresata este: care Craiova? Vom vorbi despre FC Universitatea Craiova, echipa aflata in proprietatea lui Adrian Mititelu. Ca ne place, ca nu ne place, asta e realitatea si trebuie sa o acceptam.

Echipa Primariei, CS Universitatea Craiova, este o echipa noua, care in afara de faptul ca joaca in Craiova, nu o leaga nimic de istoria marii echipe Universitare.

Dupa numai 4 etape de la inceperea campionatul, trebuie sa recunosc ca una din surprizele placute este pozitionarea Universitatii pe locul 2. Cu doua egaluri si 2 victorii, Craiova se afla la 2 puncte de primul loc. Cu o echipa compusa dintr-un mix de jucatori cu experienta cu jucatori tineri, de perspectiva, Craiova e o echipa in formare care arata bine si care are potential. O echipa care creste de la meci la meci.

In acest timp, echipa clona, CSU, formata din jucatori care nu au nicio legatura cu Oltenia, se scalada in mediocritatea ligii secunde, la retrogradare. Fapt care a condus si la demiterea antrenorului principal, Eric Lincar. Solutie care, parerea mea, nu o sa imbunatateasca cu nimic lucrurile, din prisma faptului ca lipseste calitatea jucatorilor. Atat individuala, cat si ca echipa.

Sper, ca incepand de sezonul viitor, FCU sa fie din nou pe prima scena a fotbalului romanesc.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.