Cautare ..

Saturday, July 6, 2013

Transferuri Steaua 2013 - campanie de achizitii ratata?

Toata presa romanesca marseaza pe ideea ca Steaua trece, din nou, printr-o campanie de achizitii ratata. Ca, desi campioana si cu sanse reale de a juca in Liga Campionilor, este refuzata de multi jucatori.

Inainte sa dezbatem noile achizitii, ar trebui sa aruncam un ochi de jucatorii lasati sa plece. Avem intai imprumuturile juniorilor Rosu, Lupu si Nastasie, carora li se asigura mai multe jocuri, decizie care pare atat spre binele jucatorilor, caci pot evlua mai mult, dar si spre binele Stelei. Vezi cazul Radut. Plecarea grasutului Rocha pare in normalitate, iar cea a lui Stanca e pusa pe seama tinerei sperante Cojocaru, ma gandesc. Singura mutare care slabeste jocul Stelei este plecarea lui Raul Rusescu, un jucator de executie, dar a carei plecare pare logica avand in vedere suma de transfer.

La capitolul veniri, avem intai pe portarul Nita, mutare pe care nu o inteleg. Apoi il avem pe Radut, care a avu un sezon foarte bun la Pandurii. Ramane de vazut insa daca se va ridica la standardele Stelei in aceste sezon. Eu am toate increderea in el, cum o am si in Nicusor Stanciu, jucator destul de constant la Vaslui, insa nu atat de deciziv pe cat se astepta toata lumea. Piovaccari este o enigma pentru mine, un jucator in stilul lui Nikolici, mutare care din nou nu pare foarte logica.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.