Cautare ..

Thursday, November 15, 2012

Cum e mai bine sa pariem? Online sau offline, la agentiile de pariuri?

Este o intrebare pe care multi pariori si-o pun in aceste zile. Pai in primul rand as putea spune ca in avantajul pariorului sunt cele online. De ce? Deoarece ai mai multe avantaje atunci cand castigi. In primul rand castigul nu iti este impozitat cum se intampla la casele de pariuri pentru castigurile de peste 400 sau peste 500 de lei. Deci poti avea castig de peste 500 de lei fara sa ai vreo pierdere. In al doilea rand iti poti analiza meciurile in liniste pe care vrei sa le pui si vezi ce variante ai de jucat. Un al treilea motiv ar fi acela ca poti paria oricand, la orice ora din zi si din noapte, pe cand la casele de pariuri nu se poate asa ceva, acestea avand program pana la ora 12 noaptea sau chiar mai devreme, aici depinzand de agentia de pariuri la care doresti sa bagi. Un site foarte bun de unde ma inspir este: http://pariem.net/

De regula cea mai buna perioada de pariat a saptamanii este la sfarsit, adica in weekend deoarece atunci se joaca cele mai multe din meciurile de pe acea saptamana. Bineinteles, exista si perioade in care sunt meciuri bune si in timpul saptamanii, dar mai rar.

Pentru o eficienta mai mare si o sansa mai mare de castig este bine sa faceti o lista cu toate meciurile bune pe acea zi care pot fi jucate iar de acolo sa selectati cele care va convin. Preferabil este sa jucati cateva meciuri pe o suma mai mare de bani. Unii pariori joaca 10-12 meciuri pe o suma mica de bani. Pentru a castiga pe aceste bilete trebuie sa fii foarte norocos deoarece orice este posibil deoarece si echipele favorite pot pierde in fata echipelor sublclasate.

Eu bag zilnic biletul zilei, poate am noroc sa prind ceva. Voi cum jucati? Ce jucati?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.