Cautare ..

Sunday, February 24, 2013

Bilete Steaua Chelsea 7 martie 2013

Cam asa arata pe vremurile nu tocmai indepartate, peluza de pe Stadionul Ghencea. Plina si neincapatoare la marile meciuri, fie ele meciuri interne sau dueluri europene. Astazi, cu toate ca vorbim de un stadion nou, modern, la standarde europene si cu o capacitate dubla, stadionul ramane neincapator.
Probabil multi se intreaba de ce o afluenta asa de mare la acest meci? Ei bine, sunt multe elemente care au avut un anumit aport, mai mic sau mai mare la acest fapt in sine. In primul rand, pe National Arena, vine campioana en-titre a Europei, Chelsea. Desi nu in cea mai buna forma, un nume deloc de neglijat. In al doilea rand, maniera in care Steaua a reusit sa recupereze handicapul de la Amsterdam si sa reuseasca o calificare pe muchie de cutit, la loviturile de departajare. O victorie muncita si meritata care a impresionat prin indarjirea jucatorilor, care au fost incurajati frenetic de suporterii din tribune. Pe langa cele doua argumente, mai sunt si alti factori care au contribuit la luarea cu asalt a biletelor din momentul in care au fost puse in vanzare: confortul oferit pe Arena Nationala, unde traiesti cu impresia ca esti in occident sau pur si simplu dorinta de a incuraja echipa favorita.
Biletele? Nu cele mai ieftine, poate chiar putin mai scumpe decat ar fi trebuit. Dar conducatorii echipei ros-albastre au stiut sa profite de momentul bun a echipei pentru a realiza reteta financiara posibila. Bravo lor! Toate bune si frumoase pana aici. Despre site-ul pe care biletele au fost puse la vanzare.. as putea spune penibil la o prima impresie. Si asta pentru ca in primele 4 ore nu am reusit sa fac rezervare nici macar de un bilet, deoarece nu se incarca... Urmatoarele 7 ore le-am dormit, apoi.. puf.. ciuci bilete. La o a doua impresie le-as acorda niste circumstante atenuante pentru ca stiu ce inseamna mii de accesari simultane. Dar oameni buni.. vorbim de Steaua!! Cum jucam cu cele mai bune echipe din Europa, nu puteam avea si un site performant? Se pare ca mai avem pana acolo..
Oricum, daca nu mai intalnim o echipa mare in urmatorii 2-3 ani, nu vor mai fi nici probleme cu site-ul. Deci pentru mine exista doua rezolvari posibile in problema site-ului: ori Steaua nu mai ajunge sa joace cu echipe mari ori investim si noi in ceva materie prima si reusim sa tinem un site pe picioare.

Si am ajuns ca dupa 5 ore de dat refresh incontinuu la site, sa astept punerea in vanzare la casele de bilete.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.